Dětský den Petrovice

28.08.2011 00:00

Již potřetí jsme uspořádali dětský den s poníky. K našemu velkému potěšení dorazilo pěkné pole účastníků, poníků i diváků.

 Začínali jsme již dopoledne a to parkuriádou. Prvně se všichni účastníci rozeskákali, poté se mohli všichni pustit do překonání 2 parkurků. Všichni z účastníků byli za své krásné výkony odměněni stužkami a nějakými drobnostmi. Této příležitosti využila i Helča s Falconkem, aby si mohly vyzkoušet, jak jsou na tom. Nakonec si spolu vybojovali mašličku za 5.místo a ve druhém parkurku i po pádu, který byl naštěstí zvládnut bez problémů, se umístili na 6. místě. Helča byla s tímto výsledkem spokojená a slíbila si, že se výsledky budou jen zlepšovat.

Program pokračoval jízdou zručnosti a židličkovou. Byla to výborná zábava, při které se všichni velmi dobře pobavili. Malí diváci si mohli vyzkoušet jízdu zručnosti, či židličkovou na poníkovi, kterého si vybrali a za své výkony byli obdarováni stužkou a dárečkem.A aby si mohli všichni vyzkoušet, jakou trať musí poník odběhnout, konal se lidský parkur. Zde měl každý možnost si na takového poníka zahrát, ale nemusel nést na zádech žádného jezdce, což byla výhoda.

Po skončení vyrazily na kolbiště naše jezdkyně a začal "Amazonka cup". Zúčastnila se Alí s Energií, Anička s Adrií, Helča se Salíkem a Míla s Topíkem. Postavili jsme parkur, který předtím skákali poníci, ale samozřejmě o trošku vyšší. Všechny účastnice zajely parkur, jak nejlépe dovedly. 

A výsledky jsou takovéto: 

1. Anička + Adrie

2. Helča + Salík

3. Míla + Topík

4. Alí + Energie

Více foto zde, zde a zde.